Najsavremenija oprema

Posjedujemo kompletnu flotu za izgradnju i rekonstrukciju cesta i autocesta, proizvodnju i ugradnju asfalta, tunelogradnju i visokogradnju.

Značajne korake kompanija je poduzela u posljednjih nekoliko godina kako bi se kompletna oprema dovela na najvišu razinu profesionalnosti. Osoblje u sektoru mehanizacije svakodnevno dokazuje svoju stručnost u različitim izazovima na gradilištima, kao i sposobnost čuvanja strojeva na zavidnoj razini ispravnosti i upotrebljivosti.

Možemo gotovo sa sigurnošću reći da gotovo ne postoji građevinska mašina koju Euro-Asfalt nema na nekom od svojih gradilišta.

Asfaltna baza, drobilice, finišeri, freze, oprema za tunele – mašina za bušenje – boomer, tunelski bager, mašina za prskani beton, mašina za injektiranje, demper, tunelski komprsor, grederi, bageri i mini bageri, skipovi, valjci, kompresori, agregati, mašine za estrih i lijevani beton, tegljači, prikolice, kiperi, cisterne, specijalna vozila, kamioni, mobilna oprema, osobna vozila, samo su dio onoga što nas čini konkurentnima na bilo kojem poslu u bilo kojem dijelu svijeta.

Fleksibilni smo i mobilni za podešavanje i transport mehanizacije sa osnovne lokacije na bilo koju lokaciju u svijetu.
Naši zaposlenici su visokokvalificirani i na svojim radnim mjestima ostaju godinama.

doku-avgust-2016-_13 doku-avgust-2016-_12 doku-avgust-2016-_05